دیدار دیار بسکاباد

ارگان رسمی انجمن خیریه بسکاباد

دیدار دیار بسکاباد

ارگان رسمی انجمن خیریه بسکاباد

درباره کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین

کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین

کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین

نسخه الکترونیک کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق فیدیبو به صورت کاملا قانونی در دسترس است.


فقط قابل استفاده در اپلیکیشن‌های iOS | Android | Windows فیدیبو

درباره کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین

کتاب «چهار اثر فلورانس اسکاول شین» نوشته‌ی نقاش، نویسنده و مشاور آمریکایی «فلورانس اسکاول شین» است. همان‌طور که از نام کتاب مشخص است، این کتاب مجموعه‌ی چهار نوشته‌ی اسکاول ‌شین است. این چهار کتاب عبارت‌اند از: «بازی زندگی و راه این بازی»، «کلام تو، عصای معجزه‌گر توست!»، «در مخفی توفیق» و «نفوذ کلام». زبان اسکاول شین ساده، صمیمی، بی‌تکلف و طنز است؛ ازهمین‌رو به‌راحتی با خواننده ارتباط برقرار می‌کند و در انتقال پیام‌های خود که پرده از حقیقت زندگی بر‌می‌دارد، بسیار موفق بوده است. در بخشی از کتاب «بازی زندگی و راه این بازی» می‌خوانیم: «بیشتر مردم زندگی را پیکار می‌انگارند. اما زندگی پیکار نیست، بازی است. هرچند بدون آگاهی از قانون معنویت نمی‌توان در این بازی برنده شد و پیروز بود و عهد عتیق و عهد جدید، با وضوحی شگفت‌انگیز قواعد این بازی را بیان می‌کنند. عیسی مسیح آموخت که زندگی، بازی بزرگ دادوستد است؛ زیرا آنچه آدمی بکارد، همان را درو خواهد کرد. یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند، به خود او باز خواهد گشت و هر چه بدهد باز خواهد گرفت.»

ادامه...
  • ناشر انتشارات نقش و نگار
  • تاریخ نشر
  • زبان فارسی
  • حجم فایل 2.63 مگابایت
  • تعداد صفحات ۳۶۷ صفحه
  • شابک

بخشی از کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین



۱.  بازی زندگی و  چگونگی انجام آن

بازی

بیشتر مردم زندگی را همچون یک نبرد می پندارند، اما زندگی نبرد نیست، یک بازی است.
اگرچه زندگی یک بازی است، اما بدون آگاهی لازم در مورد قانون الهی نمی توان به موفقیتی دست یافت. عهد جدید و عهد قدیم قوانین این بازی را به شیوه ی فوق العاده ملموسی بیان می کند. عیسی مسیح به پیروان خود آموخت که زندگی یک بازی بزرگ و مجموعه ای از « دادن » ها و « پس گرفتن » هاست.
« آدمی هر آنچه را که بکارد، همان را درو خواهد کرد. » این گفتار بدان معناست که هر عملی که از انسان سر بزند - چه در گفتار و چه در کردار - به خود او بازخواهد گشت و در واقع او از هر دستی که می دهد، از همان دست بازپس می گیرد.
اگر انسان نفرت بورزد، نفرت به او بازخواهد گشت و اگر مهر بورزد از عشق بهره مند خواهد شد، اگر پیوسته خرده گیری کند، دنیا او را سرزنش خواهد کرد، اگر دروغ بگوید، بی تردید دروغ خواهد شنید و اگر تقلب کند، دچار آدم های متقلب نیز خواهد شد. افزون بر این، انسان یاد می گیرد که قوه ی تخیل نقش مهمی را در بازی زندگی ایفا می کند.
در نهایت صداقت، قلب یا قوه ی تخیل خود را حفظ کن، چرا که ارکان اصلی حیات همگی از آن نشات می گیرند.

( کتاب امثال سلیمان نبی: ۲۳:۴ )

این گفته به این معنی است که انسان هر چه را در نظر خود مجسم کند، بالاخره، دیر یا زود در امور زندگی اش، عینیت ( ماهیت خارجی ) می یابد. مردی را می شناختم که از یک بیماری خاص می ترسید. بیماری بسیار نادری که احتمال ابتلا به آن اندک بود. با این حال او پیوسته بیماری مذکور را در ذهنش تداعی و در مورد آن مطالعه می
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.