دیدار دیار بسکاباد

ارگان رسمی انجمن خیریه بسکاباد

دیدار دیار بسکاباد

ارگان رسمی انجمن خیریه بسکاباد

ایران و ترکیه چندمین شریک تجاری سوریه هستند؟ +اینفوگرافی

سوریه نمایه

بررسی آمارهای تجارت خارجی سوریه در سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که ایران و ترکیه به ترتیب نهمین و اولین شریک تجاری این کشور بوده اند.

به گزارش مشرق، باوجود روابط سطح بالای سیاسی و امنیتی ایران با سوریه اما هنوز روابط اقتصادی در سطح پایینی قرار دارد به‌طوری‌که ایران حتی جزء ۵ شریک اول تجاری سوریه نیز محسوب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:

چرا لبنان برای ایران یک شبکه تجاری مهم است؟

بررسی آمارهای تجارت خارجی سوریه نشان می‌دهد که ایران در سال ۲۰۱۹، نهمین شریک تجاری این کشور بوده و صرفا ۹۹ میلیون دلار کالا به این کشور صادر کرده است ولی کشور ترکیه که در حال حاضر بخشی از خاک سوریه را نیز در اشغال دارد و واردات محصولاتش به این کشور ممنوع است، اولین شریک تجاری سوریه در این سال بوده و ۱۷۰۰ میلیون دلار به این کشور صادر کرده است.

ایران و ترکیه چندمین شریک تجاری سوریه هستند؟ +اینفوگرافی

منبع: فارس

درمان یبوست در 3 دقیقه با این ترفند آسان

# موضوعات داغ :

کدخبر: 6318 تاریخ انتشار

درمان یبوست در 3 دقیقه با این ترفند آسان

داروها و نسخه های موثر در درمان یبوست روشی برای رفع این مشکل دردناک است اما روش دیگری در طب فشاری توصیه می شود که با کمک آن در کمترین زمان ممکن می توان اختلال اجابت مزاج را رفع کرد.

به گزارش منیبان، گرفتگی روده و اختلال در اجابت مزاج وضعیتی سختی است که بایستی به سرعت درمان شود. گاهی اوقات تخلیه روده به طور طبیعی و بدون مشکل انجام میشود اما بعضی روزها به دلیلاشتباهات در تغذیه و سبک زندگی این روند دچار اختلال می شود اختلالی که با درد و ناراحتی همراه است.

یکی از درمان هایی که در این شرایط می توانند به سرعت مشکل شما را حل کند استفاده از طب فشاری است یا بهتر بگوییم فشار دادن قسمتی از بدنتان است. 

بیشتر بخوانید:

نقطه ای که باید برای درمان سریع یبوست و مشکلات روده این چنینی بایدفشار دهید چند میلیمتر پایین تر از ناف قرار دارد که بایستی بر حسب عرض انگشت سبابه نقطه مورد نظر را پیدا کنیم.

عرض انگشت سبابه خود را در عدد 3 ضرب کنید ، بر طبق اندازه استاندارد عرض این انگشت شما 1 اینچ است.

به زبان دیگر سه انگشت سبابه پایین تر از ناف درست نقطه ای که باید شما برای درمان فشار دهید.

درمان یبوست

فشار قسمتی زیر شکم برای درمان یبوست

چطور این کار را انجام دهیم؟

زمانی که در توالت هستید به مدت 1 تا 3 دقیقه این نقطه را فشار دهید. مدت فشار بستگی به شدت مشکل در روده شما دارد.

با فشار دادن این نقطه از بدن انرژی درمانی باعث شروع دفع مواد سمی ازروده ها می شود ، درست تاثیری که ماساژ عضلات شکم خواهد داشت.

فشار این نقطه از شکم علاوه بر رفع یبوست میتواند در درمان مشکلات گوارشی و دردهای قاعدگی موثر باشد.

علاوه بر این روش با نشستن به صورت چمباته هنگام اجابت مزاج می توانید کار روده ها را ساده تر کنید.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت منیبان تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

 

از سراسر وب

پیراهن مردانه رو با 40% تخفیف بیشتر بخر! عجله

بی‌سابقه‌ترین توان‌افزایی سپاه پاسداران در سال ۹۹ | رونمایی از یک شناور

نیروی دریایی سپاه سال ۹۹ را در حالی سپری کرد که در این سال بی‌سابقه‌ترین مراحل توان‌افزایی این نیرو انجام شد تا آرایه‌های دفاعی مستحکم و قابل اطمینانی را از آب‌های خلیج فارس تا شمال اقیانوس هند ساماندهی کند.

تجهیزات نظامی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، ۲۰ بهمن‌ماه ۳۴۰ فروند از انواع شناورهای تندرو رزمی در کلاس‌های مختلف تحویل نیروی دریایی سپاه شد؛ این چهارمین مرحله از تجهیز نیروی دریایی سپاه در سال جاری پس از الحاق ۱۰۰ فروند شناور تندرو در خردادماه، الحاق ۱۸۸ فروند پهپاد در مهرماه و الحاق ناو اقیانوس‌پیمای شهید رودکی در آبان‌ماه به این نیرو بود. 

ایستگاه اول؛ تحویل ۱۱۲ قایق تندرو 

نخستین مرحله از الحاق شناورهای تندرو به نیروی دریایی سپاه که در خردادماه سال‌جاری بود، شامل الحاق بیش از ۱۰۰ فروند قایق تندرو در کلاس‌های مختلف اعم از عاشورا، طارق و ذوالفقار بود که با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح'>وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تولید شده بود. 

بی‌سابقه ترین توان افزایی سپاه پاسداران در سال ۹۹ | رونمایی از یک شناور زیرسطحی برای نخستین بار | خبرهای نظامی مهم سپاه

در این مراسم علاوه بر الحاق تعداد زیادی شناور رزمی تندرو به ندسا، برای نخستین بار نمونه‌ای از یک زیرسطحی ناشناخته توسط نیروی دریایی سپاه نیز به نمایش درآمد که گمان می‌رفت از نوع بدون سرنشین و هدایت از دور باشد؛ شناور زیرسطحی که تا کنون اطلاعاتی از آن منتشر نشده است.

بی‌سابقه ترین توان افزایی سپاه پاسداران در سال ۹۹ | رونمایی از یک شناور زیرسطحی برای نخستین بار | خبرهای نظامی مهم سپاه

ایستگاه دوم؛ پهپاد 

در دومین مرحله از توان‌افزایی نیروی دریایی سپاه در سال‌جاری، نوبت به پهپادها رسیده بود؛ این‌بار هم در حجم بسیار انبوهی انواع پهپادهای رزمی که گفته شد بیش از ۱۸۸ فروند بوده به نیروی دریایی سپاه ملحق شد.

در مراسم تحویل این پهپادها که از انواع مختلف ابابیل-۲، مهاجر-۶، عمودپروازهای سپهر، شهاب-۲ و هدهد-۴ بود؛ از یک تاکتیک جدید نیروی دریایی سپاه یعنی تجهیز قایق‌های تندرو به پهپادهای انتحاری ابابیل-۲ نیز رونمایی شد.

این تاکتیک ریشه در صحبت‌های فرمانده کل سپاه یک سال قبل از این اتفاق داشت؛ سرلشکر سلامی گفته بود «اگر پهپادهای سبک وزن با قایق‌های تندرو ترکیب شوند می‌توانند هر هدفی را تا ۱۰ کیلومتری خود مورد اصابت قرار دهند.»

بی‌سابقه ترین توان افزایی سپاه پاسداران در سال ۹۹ | رونمایی از یک شناور زیرسطحی برای نخستین بار | خبرهای نظامی مهم سپاه

در حقیقت ندسا با نصب سکوی پرتاب پهپاد ابابیل-۲ بر روی شناور تندرو، این قابلیت خاص یعنی استفاده از پهپاد انتحاری که امروز در دنیا بسیار متداول شده و در جنگ‌ها به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد را برای قایق‌های تندرو عملیاتی کرده است.

دیگر اتفاق مهم و خوبی که در این حوزه افتاد؛ تجهیز نیروی دریایی سپاه به پهپادهای رزمی مهاجر-۶ بود که در تعداد قابل توجهی به این نیرو تحویل داده شد؛ تجهیز ندسا به این پهپادها کمک می‌کرد تا در کنار توان پهپادی انتحاری،‌ ندسا قابلیت اجرای عملیات رزمی برای هدف قرار دادن شناورهای دشمن با استفاده از بمب‌های هدایت شونده و نقطه‌زن سری قائم را هم داشته باشد.

افزوده شدن این توان بزرگ پهپادی به نیروی دریایی سپاه باعث شد که گروه پنجم پهپادی نیروی دریایی سپاه در منطقه سوم امام حسین(ع) این نیرو در شمال خلیج فارس هم تشکیل شود.

ایستگاه سوم؛ ناو اقیانوس پیما 

اما سومین مرحله از افزایش توان رزمی نیروی دریایی سپاه، مربوط به یک اتفاق خاص و آن هم الحاق ناو اقیانوس‌پیمای شهید رودکی در آبان‌ماه به این نیرو بود.

ناو شهید رودکی که با شناسه L-۱۱۰-۱ رونمایی شده، آنگونه که به طور رسمی اعلام شد، شناوری با وزن ۱۲ هزار تن، طول ۱۵۰ متر و عرض ۲۲ متر است که مجهز به انواع سامانه‌های راداری آرایه‌فازی، سامانه‌های جنگ الکترونیک، سامانه‌های موشکی سطح به سطح کروز و سطح به هوا (پدافندی) است و قابلیت حمل بالگرد، پهپاد و قایق‌های تندرو را هم دارد.

شناور شهید رودکی از یک رمپ دسترسی برخوردار است که به آن کمک می‌کند تا هرآنچه که لازم است بتواند بر روی عرشه آن بارگیری شود به همین دلیل علاوه بر سامانه‌ها و تجهیزاتی که بر روی این ناو بارگیری شده است، قادر است تا با بارگیری نفربرهای دوزیست در نقش یک شناور مناسب برای عملیات آبخاکی نیز ایفای نقش کند.

توان اجرای عملیات آبخاکی با بارگیری نفربرهای دوزیست در کنار توان انجام عملیات سطحی با استفاده از موشک‌های کروز دریایی و از همه آنها مهم‌تر قابلیت دفاع از خود با استفاده از سامانه‌ پدافندی سوم خرداد را می‌توان اصلی‌ترین و مهمترین ویژگی‌های ناو شهید رودکی برشمرد.

این ناو مجهز به پرتابگر موشک‌های کروز دریایی است و در کنار آن پرتابگرهای پهپادهای انتحاری ابابیل-۲ نیز روی آن وجود دارد؛ از سوی دیگر قرار گرفتن سامانه پدافندی سوم خرداد روی این ناو، کمک می‌کند تا در برابر تهدیدات هوایی بتواند از خود دفاع کند. 

بی‌سابقه ترین توان افزایی سپاه پاسداران در سال ۹۹ | رونمایی از یک شناور زیرسطحی برای نخستین بار | خبرهای نظامی مهم سپاه

ایستگاه چهارم؛ الحاق ۳۴۰ شناور رزمی 

در نهایت چهارمین مرحله از افزایش ظرفیت و توان رزمی نیروی دریایی سپاه، در بهمن‌ماه سال‌جاری و با الحاق ۳۴۰ فروند شناور تندرو رزمی در ۶ کلاس عاشورا، ذوالفقار، طارق، قادر، ناصر و قایق‌های گشتی به این نیرو انجام شد که جمع شناورهای تندرو ملحق شده به نیروی دریایی سپاه طی سال ۹۹ را به بیش از ۴۵۰ فروند رساند.

نکته قابل توجهی که فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره این شناورهای رزمی گفته این است که بالغ بر ۱۰۰ فروند از این شناورها در شرکت‌های دانش‌بنیان خصوصی تولید شده که از این تعداد هم ۳۵ فروند در یک شرکت دانش‌بنیان کوچک بوده است.

پیوند میان صنایع خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز تحقیقاتی و صنعتی با نیروهای مسلح طی سال‌های اخیر به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و اخیرا نیز در شورای عالی انقلاب فرهنگی سند علم و فناوری در حوزه دفاعی بعنوان بخشی از سند نقشه جامع علمی کشور که به منظور همکاری نظام‌مند بین نیروهای مسلح و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی تدوین شده، برسی شده است.

آنچه توسط نیروی دریایی سپاه در سال‌جاری و در قالب برنامه‌های توان‌افزایی اجرا شد؛ حائز ویژگی‌های مختلف و قابل توجهی است که هر کدام بعنوان یک آرایه از قدرت دریایی کشور ضروری و لازم است.

یکی از این ویژگی‌ها، توسعه توان رزم در سطح این نیرو در قالب الحاق پُر تعداد شناورهای تندرو رزمی است که در سال جاری بر اساس آنچه به صورت رسمی اعلام شده است،‌ بیش از ۴۰۰ فروند در انواع مختلف بوده که این تعداد بالا از آنجا حائز اهمیت است که تاکتیک اصلی نیروی دریایی سپاه در مواجهه با توان دریایی دشمن و شناورهای آنها، حملات فوجی با تعداد بالای شناور است.

ویژگی مهم و راهبردی دیگر، نگاه نیروی دریایی سپاه به حضور در آب‌های دور است که این مهم نیز با الحاق شناور اقیانوس‌پیمای شهید رودکی جامه عمل به خود پوشاند؛ حضور نیروی دریایی سپاه در آب‌های دور که البته در گذشته نیز سوابقی از آن موجود است، یکی از ضروریات توسعه رزمی این نیرو است چراکه با گسترش سطح تهدید از آب‌های خلیج فارس به آب‌های دورتر، ضرورت حضور نیروی دریایی سپاه در کنار نیروی دریایی ارتش در آب‌های دور خصوصا مناطق شمالی اقیانوس هند بیشتر از گذشته شده است.

دیگر ویژگی این توان‌افزایی، تمرکز خاص آن بر استفاده از پهپاد در ماموریت‌های ندسا بود که با الحاق حدود ۲۰۰ فروند پهپاد از انواع مختلف امروز توان پهپادی این نیرو از دهانه اروند تا شمال اقیانوس هند گسترش یافته است؛ نکته حائز اهمیت در این خصوص، تلفیق پهپادهای انتحاری و شناورهای تندرو است که از آن می‌توان بعنوان یک ابزار دفاعی کارآمد و ارزان‌قیمت در مواجهه با دشمن در دریا یاد کرد.

در مجموع با توان‌افزایی صورت گرفته در سال جاری که البته در شرایط همه‌گیری کرونا رخ داده، نیروی دریایی سپاه توانسته است آرایه‌های متناسب، مستحکم و متعددی در حوزه قدرت دریایی چه در محدوده خلیج فارس و چه در آب‌های دور ایجاد کند که البته این موضوع در آینده می‌تواند با تقویت توان زیرسطحی این نیرو تکمیل و بیشتر شود.

کد خبر 588905

برچسب‌ها

در تولید فولاد ایران جز ۱۰ کشور برتر دنیا شد

# موضوعات داغ :

کدخبر: 5540 تاریخ انتشار

در تولید فولاد

ایران جز ۱۰ کشور برتر دنیا شد

معاون وزیر صمت گفت: علی‌الرغم اینکه بحث کرونا بود کل صنعت دنیا با رکورد مواجه شده بود تولید فولاد ایران افزایش پیدا کرده و ما جز ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه تولید فولاد هستیم.

به  گزارش منیبان، علیرضا شهیدی امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان صمت لرستان، اظهار کرد: شرایط سختی در کشور حاکم است و جذاب از تحریم‌ها کرونا نیز عامل پس‌رفت اقتصاد کشور شده است.

وی ادامه داد: با تدابیری که انجام شد و نظارت خوب مقام معظم رهبری و در کنار آن ریاست جمهور و وزیر صمت، نتیجه این شد ک خیلی از کارخانه‌هایی که تعطیل شده بودند دوباره به چرخه تولید بازگشتند.

بیشتر بخوانید:

شهیدی افزود: آمارهای بخش صنعت شاهد آمارهای خوبی هستیم، در بخش لوازم خانگی با خروج دو برند مطرح از بازار کشور با مشکلاتی ‌مواجه شدیم که کارخانه‌های داخلی با تولیدات خود توانستند این کمبود را جبران کنند.

این مسئول تصریح کرد: الان ما مقداری با کمبود منابع در سطح کشور مواجه هستیم، نفت حدود ۲۰ درصد سال‌های نرمال صادر می‌شود، یعنی می‌شود گفت صادرات نفت نداریم و بهای آنچه صادر شده به سختی وارد کشور می‌شود.

وی افزود: به نظر می‌رسد در کشور در بحث مدیریت منابع مالی نظم خوبی داشتیم و کشور دارد از شلختگی‌هایی که وجود داشت فاصله می‌گیرد.

شهیدی تصریح کرد: در بحث صادرات علی‌الرغم تمام محدودیت‌هایی که وجود دارد شاهد هستیم که مجموع صادرات و واردات ما بالاتر از ۶۰ میلیارد دلار است.

معاون وزیر صمت افزود: ما توانستیم در کنار سایر بخش‌ها در معاونت‌های معدنی  پیشرفت‌های خوبی داشته باشیم، علی‌الرغم اینکه بحث کرونا بود کل صنعت دنیا با رکورد مواجه شده بود تولید فولاد ایران افزایش پیدا کرده و ما جز ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه تولید فولاد هستیم.

وی ادامه داد: حدود ۳۱ میلیون تُن فولاد تولید می‌کنیم که در شرایط فعلی نیاز به ۹۰ میلیون تُن سنگ آهن داریم و با توجه به سیاست‌گذاری‌های انجام شده در بخش فولاد، تصمیم‌گیری شده در افق ۱۴۰۴ حدود ۵۵ میلیون تُن تولید فولاد داشته باشیم که به ۱۶۵ میلیون تُن سنگ آهن نیاز دارد.

شهیدی افزود: لرستان در دو پهنه ساختاری زمین شناسی قرار گرفته که مزیت‌ها و معایبی دارد.

از سراسر وب

لیست ثروتمندترین افراد دنیا به روز شد+ فهرست ثروتمندترین افراد دنیا

کدخبر: 5180 تاریخ انتشار

لیست ثروتمندترین افراد دنیا به روز شد+ فهرست ثروتمندترین افراد دنیا

جک ما بار دیگر عنوان ثروتمندترین فرد چین را از دست داد.

به گزارش منیبان به نقل از فوربس، در بین ۱۰ ثروتمند جهان، هفت نفر آمریکایی هستند. این کشور به همراه چین بیشترین تعداد ثروتمندان جهان را دارند.

در ادامه با ثروتمندترین افراد هر کشور تا پایان فوریه ۲۰۲۱ آشنا می‌شوید:

بیشتر بخوانید:

استرالیا

ثروتمندترین شخص: جینا راین هارت

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه : ۷۲

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۲۳.۹ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: معدن

اتریش

ثروتمندترین شخص: دیتریش ماتشیتس

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۵۷

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۲۷.۴ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: برند نوشیدنی ردبول

کانادا

ثروتمندترین شخص: دیوید تامسون

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۳۳

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۴۱.۵ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: رسانه

چین

ثروتمندترین شخص: ژونگ شان شان

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۱۳

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۷۷.۹ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: صنایع دارویی

فرانسه

ثروتمندترین شخص: برنارد آرنو

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۳

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۱۵۷.۳ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: برند لوئی ویتون

آلمان

ثروتمندترین شخص: کارل آلبرخت

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۳۴

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۳۹.۴ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: خرده فروشی

هند

ثروتمندترین شخص: موکاش آمبانی

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۱۰

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۸۰.۸ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: پتروشیمی

ایتالیا

ثروتمندترین شخص: جیووانی فررو

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۳۸

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۳۵.۸ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: گروه نوتلا

ژاپن

ثروتمندترین شخص: تاداشی یانای

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۲۵

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۵۰.۲ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: برند لباس یونیک لو

روسیه

ثروتمندترین شخص: الکسی مرادشف

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۴۸

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۲۹.۶ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: فلزات

ترکیه

ثروتمندترین شخص: مراد اولکر

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۵۴۰

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۵.۲ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: صنایع غذایی

انگلیس

ثروتمندترین شخص: جیمز راتکلیف

رتبه در بین ثروتمندترین افراد جهان تا پایان فوریه: ۱۱۵

میزان ثروت تا پایان این ماه: ۱۷.۳ میلیارد دلار

زمینه فعالیت: صنایع شیمیایی

از سراسر وب

عکس/ تصور آمریکایی‌ها از کشورهای عربی

کد خبر 1187186
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۶

عکس/ تصور آمریکایی‌ها از کشورهای عربی

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 15
  • غیر قابل انتشار: 7
  • آرش IR ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    52 4
  • آقای نوائی چه حرفی است می زنید وضعیت رفاهی این کشور خیانت امسال تو هست با چشم بسته رای می دهید بس است

این مطالب را از دست ندهید....

  • اون سفیده خاندان سعودیه؟
  • IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    38 6
  • اون بزرگه کیه؟ :)))))) اخه چرا علی مطهری رو ناراحت میکنین
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    35 4
  • فشار بایدن به بن سلمان برای پرونده خاشقچی جدیدترین و مهمترین نسخه دوشش این کشور خواهد بود تا عربستان به سمت رابطه با اسقاطیل برود
  • IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    22 1
  • گاوه شیر ده خخخخخ
  • نوایی IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    15 27
  • یه نگاه به وضعیت رفاهی مردم این کشورها بکنید و بعد حرف مفت بزنید. البته مسئولان که مشخصه بهتر از اونا زندگی میکنن اما اکثریت ملت در این شب عیدی واقعا دارن زجر میکشن
  • تا IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    10 1
  • اون وسطی ال سعود و بقیه هم دیگر کشور های منطقه و عربی هستش
  • مصطفی IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    2 1
  • هردوع کشور یعنی آمریکاه شیطان وعربستان خبص از همدیگر بدتر و وظالم تر هستند
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    9 2
  • مطمئن باشید بزرگه ایرانه کاری که ایران برای آمریکا انجام میده هیچ کشوری در دنیا نمیکنه ایران رو تبدیل کردن به لو لو منطقه رو باهاش میدوشن به همین سادگی
  • حسین IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    2 0
  • این همان گاو های شیرده هستن که فقط واسه دوشیدن خوبن
  • رجب طیب IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    1 0
  • ماهیت آمریکاه که مشخص است شیطان بزرگ ونیز عربستان از اوشیطان تر است پول حرام عربستان بایدمصرف حرامزاده ای ماننده آمریکاه شود این داستان پشت پرده بین آمریکا وعربستان بازی کودکانه است
  • رحمانی IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
    3 0
  • منتفی شدن بازگشت خودروسازان پژو و رنو به ایران

    منتفی شدن بازگشت خودروسازان پژو و رنو به ایران

    5 اسفند 1399
    • 0
    • 835
    منتفی شدن بازگشت خودروسازان پژو و رنو به ایران

    نایب رییس انجمن قطعه سازان در خصوص احتمال بازگشت شرکای خارجی به صنعت خودرو گفت: از این پس شرط ایران برای همکاری با خارجی ها ، پذیرفتن تولید خودرو با سطح بالای داخلی سازی است.

    جمعی از قطعه سازان کشور امروز در نشستی خبری با اعلام اینکه مطالبات قطعه سازان از خودروسازان به بالای 30 هزار میلیارد تومان خبر رسیده است اعلام کردند چالش بزرگ قطعه سازان برای سال آینده است که چه اتفاقی می افتد و خودروسازان با این زیان و ضرر هنگفت سالانه تا چه زمانی قادر به تحمل و ادامه فعالیت خواهند بود و آیا بانک ها و متولی سیاستگذاری مالی کشور خواستار تزریق تسهیلات و حمایت از این صنعت هستند یا اینکه شاهد نابودی صنعت خواهیم بود.

    لاستیک کومهو SOLUS HS11 سایز 195/60R15 کومهو

    لاستیک کومهو SOLUS HS11 سایز 195/60R15

    15 اینچ
    تابستان
    کره جنوبی
    تومان2,250,000

    اصغر خسروشاهی در این نشست خبری با اشاره به سال جهش تولید و تلاش قطعه سازان با هدف تحقق این شعار گفت: بر این اساس نسبت به سال گذشته با وجود همه مشکلات بیش از 20 درصد رشد تولید را شاهد بوده ایم‌ هرچند که این روند مورد رضایت قطعه سازان نیست.

    وی با بیان این که تصور ما عددی فراتر بود اما با وجود همه تلاش ها به دلیل مشکلات و موانع، بیشتر از این میزان رشد محقق نشد، افزود: در ابتدای بررسی طرح ساماندهی صنعت خودرو با هدف رفع مشکلات این صنعت در مجلس مطرح شده، نظر اعضای این کمیسیون دریافت می شد اما هم اکنون هیچ نظری دریافت نمی شود این در حالیست که این طرح در کمیسیون به تصویب رسیده است.

    خسروشاهی با اشاره به استقبال قطعه سازان از این طرح و عرضه خودرو در بورس تصریح کرد: در شرایطی که خودروسازان با افزایش زیان انباشته روبرو هستند این طرح می تواند کمک کننده باشد هرچند که نحوه اجرای آن پرابهام است.

    وی در ادامه در خصوص احتمال بازگشت شرکای خارجی به صنعت خودرو گفت: از آن جا که پژو و فیات با سرمایه گذاران آمریکایی اقدام به ایجاد جویت ونچر کرده ممکن است در صورت برجامی دوباره، دیگر سیاست قبلی را نداشته باشد ضمن آن که ایران نیز رویکرد قبلی را نسبت به این شرکت نخواهد داشت.

    نایب رییس انجمن قطعه سازان با تاکید بر این که از این پس شرط ایران برای همکاری با خارجی ها ، پذیرفتن تولید خودرو با سطح بالای داخلی سازی است، تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد که شرکت های چینی برای ورود به بازار ایران بسیار راغب هستند و احتمال می رود شرکت های اروپایی در این مرحله وارد بازار ایران نشوند.

    خسروشاهی ادامه داد: سیاست ایران نیز نباید این باشد که بازار به راحتی در اختیار خارجی ها قرار گیرد بنابراین بهترین گزینه فعلی برای همکاری، شرکت های چینی دارای فناوری تولید خودرو به صورت جوینت ونچر است.

     

    * نسبت به تغییر روش دریافت مالیات اقدام شود

    فرهاد به نیا، سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجنوعه های خودرو نیز در ادامه این نشست با تاکید بر این که ضروری است هرگونه تصمیم گیری در صنعت منجر به کاهش قیمت تمام شده شود، گفت: این شرایط در حالیست که در طول سال 99 در دو حوزه شاهد تصمیماتی بودیم که نتیجه آن عواقب ناخوشایندی در پایان سال برای صنعت خودرو و سایر صنایع خواهد داشت.

    وی در ادامه با اشاره به 5 زنجیره وابسته به صنعت فولاد افزود: شرکت های فولادسازی از سال 96 تا اوایل سال 98 با خرید پایین مواد اولیه این صنعت که در حدود نصف قیمت جهانی بود سودهای هنگفتی کسب کردند چرا که این مواد را با 5 درصد سود بیشتر در بورس کالا به فروش می رساندند.

    به نیا تصریح کرد: با ورود وزارت صمت به قیمت گذاری فولاد، تولید کاهش یافت و این کاهش اثر خود را بر صنعت خودرو  نشان داد چرا که شرکت های فولادی تصمیم گرفتند با کاهش عرضه وزارت صمت را ناگزیر از اصلاح قیمت کنند. در همین حال فولادسازان عنوان کردند که تولیدکنندگان صنعت قطعه نسبت به دریافت ورق اضافی اقدام می کنند براین اساس ظرفیت سنجی مورد تاکید قرار گرفت، این در حالی بود که برون سپاری تولید در صنعت قطعه در سال های گذشته انجام شده بود.

    وی ادامه داد: فعالان صنعت قطعه از شرکت های فولادی می خواهند که دست از صنعت و تولیدکنندگان داخلی بردارند بنابراین از رییس جمهور ، وزیر صمت و از مجلس می خواهیم که به این موضوع ورود کنند زیرا باعث افزایش قیمت خواهد شد و در نهایت کاهش تولید را رقم خواهد زد.

    به نیا در ادامه با انتقاد از نحوه دریافت مالیات از این صنعت اظهار کرد: در همه دنیا مالیات بر درآمد مطرح است اما در ایران براساس بند 50 مالیات های مستقیم گزارش ها در اختیار موسسات حسابرسی قانونی قرار می گیرد و در حالی که بر اساس بند 59 این قانون، اداره مالیات باید گزارش حسابرسی را بپذیرد اما با وجود تدوین این دفاتر، کارشناسان به این‌حساب ها کاری ندارند و تعیین‌مالیات را بر اساس درآمد تعیین نمی کنند که این روند به رویه مرسوم دریافت مالیات از صنعت تبدیل شده در حالی که لازم است نسبت به بررسی این روند از سوی وزیر اقتصاد اقدام شود.

    سخنگوی این انجمن تاکید کرد: براین اساس درخواست از رییس جمهور، وزیر امور اقتصاد و دارایی و اداره امورمالیاتی اینست که در صورت اعتقاد به جهش تولید نسبت به تغییر روش دریافت مالیات اقدام کنند.

    شهپری  به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره انجمن قطعه سازان در این نشست گفت: بررسی رفتارهای مختلف در موضوع قیمت گذاری خودرو نشان از هدفی غیر از نابودی صنعت خودروسازی و قطعه سازی نیست.  حساب های خودروسازان از زیان انباشته بالا حکایت دارد، بنابراین باید بررسی شود چه کسانی سودهای کلان حاصل از عدم آزادسازی قیمت خودرو را به جیب زده اند.

    وی با بیان اینکه نمی توان صنایع پایین دستی را رها کرد و به صنایع بالادستی چسبید، تصریح کرد: بررسی گزارش های مالی شرکت های فولادی، مس و پتروشیمی بیانگر سودهای آن چنانی است این در حالیست که مصرف کنندگان این مواد که صنعت خودرو است به دلیل عدم تعیین تکلیف قیمت گذاری، شاهد زیان و ضررهای هنگفت است.

    این عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان اضافه کرد: در حال حاضر هر ارگان و شخصی از شورای رقابت، سازمان حمایت و مجلس شورای اسلامی در موضوع قیمت گذاری خودرو نظر می دهد، اما اتفاق و برآیندی از این اظهار نظرها حاصل نمی شود.


    مطالب مرتبط

    باور کنید اینجا عسلویه است+عکس

    کد خبر: 85247
    ف
    باور کنید اینجا عسلویه است+عکس
    روستای بنود در ۳۵ کیلومتری شرق عسلویه واقع شده است. روستای بنود را بیشتر به خاطر ساحل صخره‌ای و باصلابتش می‌شناسند.
    تبلیغ