دیدار دیار بسکاباد

ارگان رسمی انجمن خیریه بسکاباد

دیدار دیار بسکاباد

ارگان رسمی انجمن خیریه بسکاباد

تخریب روستا و زوال کشاورزی اقدام حساب شده موساد برای ایران

ش‌چهره تبیین کرد؛
محمد خوش‌چهره اقتصاددان برجسته کشور معتقد است موساد در یک برنامه‌ریزی دقیق، کشاورزی ایران را هدف گرفته و قصد دارد با نابودی کامل روستاها علاوه بر تضعیف کشاورزی ایران، تضعیف عقاید مردم را عملی کند.
به گزارش مشرق، مــاجرای حضور صهیونیست‌ها در ایران برای کشاورزان پیر ایرانی پرخاطره است؛ افرادی که به نام شیوه‌های جدید کشاورزی قصد داشتند تغییرات بزرگ و خطرناکی ایجاد کنند. 

خوش چهره در گفت‌و‌گو با تسنیم با بیان اینکه به اسم صنعتی شدن کلاه بزرگی سر کشور گذاشته‌اند، گفت: آنها در وهله نخست مونتاژ را آوردند. مونتاژ یعنی صددرصد قطعات را سر هم می‌کردند، مثلاً به‌جای اینکه یک دوچرخه یا اتومبیل را وارد کند، آن را به‌صورت قطعات منفصل در‌می‌آورد، حتی در بعضی موارد این کالا سر هم بوده و برای برآورده کردن نیاز از هم بازش می‌کردند و در کشور عرضه می‌شد. اینجا فقط لفظ تولید داخل می‌گذاشتند و واژه‌هایی مثل «made in iran» را به‌کار می‌بردند. به یاد دارم آن موقع که ما دانش‌آموز بودیم، به یکباره پیکان آمد، ما که درشکه‌مان مشکل داشت، خودرویی آمد که می‌گفتند ساخت ایران است. یخچال با برندهای مختلف به اسم تولید داخل آمد، فقط فریم آن را اینجا پرس می‌کردند. قطعات آن هم همه این‌طور بود. 

وی ادامه داد:‌صنعتی‌شدن و الگوهای توسعه کشورهایی مثل ما را این‌طوری منحرف کردند. ضمن اینکه در مونتاژ بیشتر از واردات، منتفع بودند، چون قطعات منفصله به اسم قطعات تولید می‌آمد و دیگر مالیاتی که قبلاً از خودروی خارجی وارداتی اخذ می‌شد موضوعیت نداشت. برای تولیدکننده خارجی، ارزان هم در نمی‌آمد، یعنی این قطعات مونتاژی قیمتش معادل همان واردات می‌شد، ولی برای تولیدکننده صرفه داشت، چون دیگر عوارض نمی‌داد، از طرف دیگر بازار مصرف خودرو یا لوازم خانگی را به دست می‌گرفتند، قطعات و تعمیرات و سرویس‌های دیگر را پشت سر هم وارد می‌کردند. دیگر اینکه دستگاه‌های مونتاژ مانند پرس و خط تولید و غیره به ما می‌فروختند، یعنی از چند جهت بهره‌مند شدند. 

خوش چهره با بیان اینکه با این توجیه دارایی‌های سنتی خودمان را نیز از دست دادیم، تصریح کرد: مثلاً اصلاحات ارضی که به اسم رونق کشاورزی انجام شد، کشاورز را از آن ریشه و ساختارش جدا کرد، خیلی‌ها نتوانستند ادامه بدهند، اصلاحات موقعی می‌توانست واجد ارزش باشد که با حفظ منابع و صیانت از زمین‌ها، آب و غیره صورت می‌گرفت، مثلاً تا آن زمان نهاده‌های کشاورزی کاملاً داخلی بود از جمله کود، کود حیوانی بود، گرچه این عرض من در سطح کشور مطلق نیست ولی ضربه زیادی به کشاورزی وارد شد. در کنار این اصلاحات ارضی، سیاست‌های تعمدی وجود داشت که کشاورزی را به اسم مدرن کردن، نابود کرد. 
   
اصلاحات ارضی
وی با اشاره به اینکه اصلاحات ارضی در ایران به اسم نگرانی از کمونیستی شدن انجام گرفت، افزود: این تقسیم زمین‌ها در ایران به اسم انقلاب سفید نامگذاری شد اما شما در آخر دیدید که این زمین که توزیع شد به رونق تولید کشاورزی و حفظ ارزش‌های موجود کمک که نکرد بلکه بر ضدش هم عمل کرد. 

روابط تولیدی قبل از آن در نظام ارباب - رعیتی نظم و نسق داشت، البته ما این نظام را تأیید نمی‌کنیم، اما این شرایط هم درست نبود. بسیاری از موارد در نظام قبلی حل شده بود، ارباب مسائل تولید را حل می‌کرد، مسئله آب را حل می‌کرد، سرمایه اولیه برای بذر و... را خود ارباب تأمین می‌کرد، بعد هم خودش محصول را می‌فروخت، اگرچه مبلغ ناچیزی به کشاورز می‌داد، ولی بالاخره یک سیستم مارکتینگ داشت، این نظام را در اصلاحات ارضی نفی کردند، یک تکه زمین به کشاورز دادند، زمینی که مثلاً آبش حل نشده بود و مشکلات بی‌شمار دیگر داشت. بسیاری از کشاورزها دچار بحران شدند، طوری‌که باید بین «ذلت شهرنشینی» و «مرگ تدریجی در روستا» یکی را انتخاب می‌کردند. 

وی تأکید کرد: اسنادی به‌دست آوردیم که موساد هم در این بخش فعال بوده است. اسرائیلی‌ها در این بخش وارد شدند، با این تکنیک که ما نمونه‌های متمرکز کشاورزی داشته باشیم و با مقیاس‌های بزرگ تولید کنیم،‌ این حرف که در مقیاس بزرگ، صرفه‌جویی وجود دارد مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما الگوهایی که به‌کار بردند، به کشاورزی لطمه زد. در خیلی از نقاط چاه‌های عمیق آب، سطح آب منطقه را به‌شدت دچار اختلال کردند، خیلی از روستاها مشکل کاشت پیدا کردند، بعد می‌گفتند فلان نقطه برجسته شده است، اسمش را طراحی کشت و صنعت پهلوی - آریایی گذاشته بودند. 

برنامه موساد برای تخریب کشاورزی و روستاهای ایران
  
کودهای شیمیایی
وی با اشاره به روزهای پیش از انقلاب اضافه کرد: کشاورزان برنجکار ما پیش از یک شیطنت اسرائیلی‌ها اصلاً از سم استفاده نمی‌کردند، یعنی تولید این محصول کاملاً ارگانیک و سالم بوده است اما کشاورزها را به مصرف کودها و سمومی مجبور کردند که از اسرائیل وارد شد، در این کودها انگل‌هایی به نام «کرم ساقه‌خوار» وجود داشت، این آفت در مزارع ما گسترش پیدا کرد و این شد که نیم قرن است کشاورزهای ما برای مقابله با این آفت ناچار به سمپاشی هستند و مردم هم این سموم را مصرف می‌کنند. 

طوری شد که بعدها سازمان ملل، بعد از اینکه این سموم یکی دو دهه به خورد کشورها داده شده بود، به مسئله ورود کرد. کودهای شیمیایی ضررهای زیادی داشتند، مرغوبیت خاک را از بین می‌برد، در یک مقطع تولید را کمک می‌کرد ولی تأثیرات عمیقی روی اکوسیستم می‌گذاشت. 

وی در ادامه به موضوع دامداری نیز پرداخت و گفت: تحت عنوان اینکه مراتع حفظ می‌شود، چراگاه‌ها را از عشایر و دامدارها گرفتند. اگر دامدارها به سمت مرتع ملی شده می‌رفتند، ژاندارم‌ها تیراندازی می‌کردند، این سبب شد به‌تدریج حوزه‌ها و مراتع دامدارها کوچک‌تر شد، متعاقب آن واردات گوشت فراوان به ایران شروع شد، کسی فکر نکرد چرا تا قبل از این واردات نبود، ولی الان هست. گوشت‌های یخ‌زده از کشورهای زلاندنو، استرالیا و جاهای دیگر وارد کردند، گوشت‌هایی که حتی ذبح شرعی هم نبود، ذائقه مردم هم نبود، شروع این اتفاقات دهه 1340 است که در دهه 1350 هم ادامه پیدا کرد. 
  
تضعیف روستاها
نماینده اسبق مجلس اظهار داشت: در تحقیقاتی از موساد متوجه شدیم معتقد بودند اسلام در ایران باید کمرنگ و بی‌رنگ شود. روش‌های مقابله با اسلام مختلف بود، اصالت دین را در نقاط جغرافیایی مختلف، از جمله شهرهای اصیل و بعضی از مناطق مشخص و مهم‌تر از همه روستاها مورد هدف قرار دادند، تحقیر روستایی به اوج خودش رسید، شهری‌ها با جوک‌های زننده روستایی‌ها را تحقیر می‌کردند، فشارهای دیگر هم وجود داشت که سرجمع باعث می‌شد روستایی‌ها مهاجرت کنند و به شهرها بیایند. اتفاقاً بسیار مهم است که وقتی ما کشاورزی را بررسی می‌کنیم، باید شرایط روستایی را که صاحب کشاورزی است بررسی کنیم و ببینیم چه اتفاقاتی برایش افتاده است
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.